Menu

8 τεμπέλικα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μέσα σε τρία λεπτά

Πόσες είναι οι φορές που ξυπνάμε το πρωί και διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο ;Οι γρήγοροι ρυθμοί και οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο στον εαυτό μας! 

Για εκείνες τις ημέρες λοιπόν που το κάθε δευτερόλεπτο μετράει, χρειάζεστε ένα  γρήγορο χτένισμα που θα αφιερώσετε μόλις τρία λεπτά. Εύκολα χτενίσματα που θα ανυψώσουν το στιλ σας και θα σας κρατήσουν περιποιημένη όλη μέρα! Παρακάτω θα δείτε επτά εύκολα χτενίσματα που αξίζει  να δοκιμάσετε ακόμη και τις πιο δύσκολες μέρες ! 

1) Side Braid-Μονόπλευρη πλεξούδα

Σε μόλις λίγα λεπτά μπορείτε να μεταμορφώσετε κάθε κατάσταση των μαλλιών σας (ακόμη κ όταν δεν είναι φρέσκο λουσμένα )σε ένα όμορφο λουκ. Αν θέλετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο ζωντανά και μποέμ χρησιμοποιήστε το ένα χέρι για να κρατήσετε την κορυφή της πλεξούδας σας κοντά στη βάση του λαιμού σας και χρησιμοποιήστε το άλλο χέρι τραβώντας  απαλά τις ρίζες σας. Αυτή η γρήγορη τεχνική θα σας βοηθήσει να δώσετε περισσότερο όγκο στην βάση των μαλλιών σας, ενώ επιτρέπει στα πιο κοντά τμήματα σας να πλαισιώσουν το πρόσωπό σας. 

2) Half back 

 Για εσάς που θέλετε να φαίνονται τα μαλλιά σας πιο φανταχτερά χρησιμοποιήστε αξεσουάρ. Για τα κορίτσια-on-the-go, τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι ο τέλειος τρόπος για να φαίνονται τα μαλλιά σας ιδιαίτερα, χωρίς να χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να το κάνετε. Είναι καταπληκτικό. Με αυτό το στυλ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τη βούρτσα μαλλιών, να βουρτσίζετε την κορυφή των μαλλιών σας και να ασφαλίσετε το τμήμα στη θέση του με το αγαπημένο σας κλιπ ή κορδέλα. 

3) Messy bunny 

Ας μιλήσουμε για την μεγάλη μας αγάπη, τα bunnies! Σε όποιο σημείο του κεφαλιού και αν το κάνετε είναι εξίσου όμορφο. Χαμηλά στον αυχένα ,στο ύψος του ινιακού ή στην κορυφήΔοκιμάστε στον καθρέφτη σας ποιο σημείο κολακεύει περισσότερο τις γωνιές του προσώπου σας. Όσο πιο άτακτο είναι όσο πιο ωραίο θα δείχνει. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να δώσετε όγκο και υφή στα μαλλιά σας με κρεπάρισμα και λακ. 

Μια ακόμη εκδοχή τους είναι δυο bunny's  δεξιά και αριστερά που δίνει ένα κοριτσίστικο χαρακτήρα. 

4) Ηalf bunny 

Αν δεν θέλετε όλα τα μαλλιά σας επάνω έχετε την επιλογή να κάνετε bunny στα μισά μαλλιά σας δίνοντας ένα στιλ ατημέλητο κ σέξι! 

Γι' αυτό το λουκ θα χρησιμοποιήσετε την ίδια φιλοσοφία όσον αφορά την υφή των μαλλιών, τραβώντας μια χωρίστρα από αυτί σε αυτί και πιάνοντας τα στην κορυφή με ένα λαστιχάκι. Στη συνέχεια κρεπάρετε ελαφρά και τυλίξτε γύρω από το λάστιχο στερεώνοντας με φουρκέτες. 

 Η επιλογή του διπλού bunny ισχύει και σε αυτό το στιλ. 

 

5) Road braid  

Τις ημέρες που τα μαλλιά σας απλά δεν δουλεύουν για εσάς θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το χτενισμένο "σχοινί" .Παίρνει μόνο λίγα λεπτά και είναι εντυπωσιακό .Ξεκινήστε κάνοντας μια ψηλή αλογοουρά. Από εκεί  διαιρέστε τα άκρα σας σε δύο τμήματα και απλά τυλίξτε το ένα γύρω από το άλλο για να δημιουργήσετε το σχήμα που μοιάζει με σχοινί. Μόλις τελειώσετε το πλέξιμο, ασφαλίστε τα άκρα σας με ένα λάστιχο . 

6) Γαλλικές πλεξούδες 

 Οι γαλλικές πλεξίδες είναι ένα στυλ για όλους όσους βρίσκονται σε κίνηση. Να γνωρίζετε ότι αυτό το ύφος παίρνει λίγη πρακτική αν είστε αρχάριες ,ωστόσο, αν εξασκηθείτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο! Για να επιτευχθεί αυτή η διπλή πλεκτή εμφάνιση, ξεκινήστε δημιουργώντας ένα καθορισμένο μεσαίο τμήμα στα μαλλιά σας. Αυτό το χώρισμα σας βοηθά να δώσετε μια αίσθηση συμμετρίας στο βλέμμα σας, ενώ ταυτόχρονα βεβαιωθείτε ότι έχετε ίση ποσότητα μαλλιών σε κάθε πλευρά. 

Ακόμη κ να μην καταφέρετε να κάνετε τις γαλλικές μπορείτε να πιάσετε χαμηλά δυο απλές πλεξούδες ! 

7) Ponytails 

Δεν υπάρχει χρόνος να βγούμε από την πόρτα; Οι αλογοουρές είναι η καλύτερη λύση για να δείχνουμε κομψές και περιποιημένες. Σε όποιο σημείο του κεφαλιού κι αν πιάσετε τα μαλλιά σας είναι trendΧαμηλά στον αυχένα, στο ύψος του ινιακού αλλά και ψηλά στην κορυφή πιάστε τα μαλλιάς σας με ένα λάστιχο και γυρίστε ένα τμήμα γύρω από αυτό. . Οι αλογοουρές φέτος δεν χρειάζεται να είναι "τέλειες ". Αφήστε τις φύτρες και τα πιο κοντά τμήματα των μαλλιών σας να πέσουν γύρω από το πρόσωπο. Είναι ένας εύκολος τρόπος να φανείτε φρέσκες χωρίς πολύ προσπάθεια. 

8) Τwist 

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος είναι τα twist. Μεγάλα στριφτάρια σε διάφορες εκδοχές. Στρίψτε απλά τα μαλλιά σας είτε όλα από την μια πλευρά προς την άλλη πιάνοντας τα κοτσίδα στο πλάι, ή ισομετρικά πιάνοντας τα μισά ή και κοτσίδα πίσω. Εντυπωσιακό κ πολύ εύκολο μας βγάζει  από τη δύσκολη θέση ακόμη και αν δεν έχουμε φρέσκο λουσμένα  μαλλιάΕάν σας λύνεται το twist στερεώσετε με λίγες φουρκέτες. 
Δέσποινα Φεσατίδου

beauty expert στο I hair U Μητροπόλεως 39 Θεσσαλονίκη 

Website: www.facebook.com/ihairu.thessaloniki/
back to top