Menu

Εμείς οι μπαμπάτσικες…

Δεν σας κρύβω ότι ενοχλημένη από την ξαφνική αντίδραση ενάντια στις δηλώσεις του δικηγόρου που στην τελική εξεδήλωσε την άποψη του για τα brazil και τις αφρατούλες, προσπάθησα να μην πάρω μέρος ως ιδιοκτήτρια του site σε όλη λοιπόν αυτήν την εκμετάλλευση ξαφνικών δηλώσεων από ανταγωνιστικά site που μέχρι εχθές μας έδειχναν το πρότυπο barbie ως γυναίκα, και από την εκμετάλλευση κυριών επίσης, που μέχρι εχθές κρίνανε και συμπεριφερόταν ανάλογα με την εμφάνιση και όχι το περιεχόμενο. 

 
Όμως στην τελική αν δεν μιλήσω εγώ για αυτό, που είμαι μια τέτοια γυναίκα…μπαμπάτσικη και που αποφάσισα πρώτη στην Ελλάδα και το τονίζω να αναδείξω την αληθινή γυναίκα με όλες τις ατέλειες τις , ποιος είναι πιο αρμόδιος να μιλήσει? 

 
θα ξεκινήσω με το, ότι η κάθε γυναίκα και ευτυχώς θεέ μου είναι διαφορετική και μοναδική και με το ότι, ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με τα απωθημένα του και την αισθητική του δικαιούται να έχει και να εκφράζει την αποψη του επίσης… 

 
Εμείς οι μπαμπάτσικες λοιπόν, αν θα μας δεις πρόσχαρες και ακομπλεξάριστες να ξέρεις…έτσι όντως νιώθουμε, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ με τα μέσα μας, για να συμφιλιωθούμε με το σώμα μας και συνήθως είμαστε αλήθεια πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, γιατί καταλάβαμε νωρίς ότι το πραγματικό όπλο σε μια γυναίκα δεν είναι το τέλειο σώμα, ούτε η όψη κούκλας….Καταλάβαμε λοιπόν ότι το νόημα της ύπαρξης μας έχει να κάνει με την ψυχή μας και την πνευματικότητα μας, με το χιούμορ μας και την άνεση να απολαμβάνουμε τη ζωή …όπως είμαστε…Και πείτε μου ότι δεν το ζηλεύετε αυτό … Να μπορεί κανείς να νιώθει ολοκληρωμένος και ας παλεύει με τα κιλά του… Εμείς οι μπαμπάτσικες  είμαστε οι καλύτερες στην ανδροπαρέα, γιατί θα φάμε σαν αυτούς , θα γελάσουμε σαν αυτούς χωρίς να έχουμε να αποδείξουμε κάτι . Εμείς οι μπαμπάτσικες  είμαστε οι καλύτερες στο κρεββάτι γιατί ακόμα και εκεί η δοτική μας φύση κάνει τους παρτενέρ μας να περνάνε καλά. 

 
Ακούγομαι ρατσίστρια ε? Και ναι είναι άσχημο … Όσο άσχημο είναι και αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες…. Από τη μία ο δικηγόρος και από την άλλη όλες αυτές και αυτοί που μας διαχωρίζουν. Που μιλάνε λες και είμαστε ένα φαινόμενο, ένα φρικιό, μια ιδιαίτερη κατηγορία  ,κάτι που αξίζει να εκμεταλλευτείς… 

Όντας μπαμπάτσικη  λοιπόν, έχω να σας πω τα εξής : 

Ναι έχω κόμπλεξ και ναι προσπαθώ να βελτιώνω την εμφάνιση μου. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου για να μην αφήσω να επηρεάσει τη ζωή μου και τους γύρω μου. Ναι μου αρέσει το φαγητό και η μερακλίδικη ζωή και ναι κατά καιρούς ονειρεύομαι το "τέλειο " σώμα και κατά καιρούς γυμνάζομαι εντατικά και πεθαίνω στην πείνα για να το πλησιάσω όσο γίνεται..Προβληματίζομαι να φοράω ρούχα που μου ταιριάζουν, ρούχα που να με κολακεύουν. Με βλέπω όμορφη στον καθρέπτη , όμως κάπου μέσα μου υπάρχει ένα αγκαθάκι που με τσιμπάει. 

Μέσα σε όλο αυτό δεν ξεχνάω όμως να απολαμβάνω τη ζωή και να  πιστεύω όντως ότι η προσωπικότητα μου είναι εκείνη που τελικά αφήνει τα χνάρια μου. 

Όσο για το επίμαχο θέμα που προέκυψε για το μαγιό. Σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός να φοράει ότι γουστάρει. Όπως δικαίωμα του καθενός η προσωπική του αισθητική. Όμως θεωρώ  ότι πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει το γνώθις εαυτόν… Να υπάρχει αισθητική… και για αυτό υπάρχουν και τα διάφορα designs σε ρούχα μαγιό και εσώρουχα, που να εξυπηρετούν διαφορετικούς σωματότυπους. Και αυτό υποτίθεται θα έπρεπε να κάνει ο κάθε σχεδιαστής , να προσπαθεί να αναδείξει διαφορετικά το κάθε σώμα . 

Κλείνοντας θέλω να σου πω , ότι είτε η μία πλευρά που καταδικάζει τα κιλά ,είτε η άλλη που λόγω μόδας ξαφνικά ξύπνησε και υπερθεματολογεί υπέρ των παχουλών, με εκνευρίζει αφάνταστα το ίδιο…. 

Το ίδιο ρατσιστικές και οι δύο πλευρές και το ίδιο υποκριτικές… 

Δεν έχουμε ανάγκη καμιά υποστήριξη. Η καθεμία μας γνωρίζει απόλυτα ποια είναι … Το πως είναι, είναι δικό μας και μόνο …Προς καμία αναπαραγωγή και εκμετάλλευση….
NATALIA CHATZI

Μητέρα 2 παιδιων, σύζυγος και γυναίκα καριέρας , ετών 44 . Με σπουδές στο marketing και στις δημόσιες σχέσεις με πραγματικές σπουδές στη ζωή και με μια τεράστια ανάγκη για δημιουργία και εξέλιξη να με χαρακτηρίζει

back to top