Menu

8 μεγάλα λάθη που κάνεις και τον ξενερώνεις

Αν βρίσκεσαι συχνά στα πατώματα από σχέσεις που έχουν τελειώσει, πρέπει να το διαβάσεις και μην ανησυχείς, έχοντας αυτά στο μυαλό σου όλα μπορούν να διορθωθούν. 

ΔΕΣ λοιπόν 8 ύπουλα μυστικά που κάνουν συχνά οι γυναίκες στη σχέση τους 

 

1. Μισείς να είσαι ελεύθερη 

Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το απολαμβάνεις μια σχέση και το συναίσθημα της , από το να υποβόσκει το αίσθημα του φόβου να είσαι μόνη. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνδρες κατεβαίνουν την ανάγκη σας να είστε "ζευγαρωμένη" και έτσι τους καταστέλλει το αίσθημα της διεκδίκησης. 

 

2. Θεωρείς ότι ένας άνδρας και μόνο θα σου φέρει την ευτυχία 

Οι σχέσεις δεν γίνονται για να σου λύσουν όλα τα θέματα. Αν είσαι ευτυχισμένη γενικά με τη ζωή σου, είναι ένα μεγάλο κρυφό ατού που ελκύει τους άνδρες. Γενικά οι άνθρωποι ελκύονται από ευτυχισμένους ανθρώπους. Μην στηρίζεις την ευτυχία σου λοιπόν στην εύρεση μιας σχέσης . Βρες την μέσα σου και μετά βρες μια σχέση να την μοιραστείς. 

 

3. Είσαι ανυπόμονη να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά . 

Το πρόβλημα εδώ είναι στις προτεραιότητες. Το πρώτο βήμα είναι να βρεις έναν άνθρωπο και να έχετε μια ουσιαστική σχέση και μετά να προχωρήσεις . Αυτό που λέμε ότι μέσα σε μια σχέση δεν θα πρέπει ο αυτοσκοπός να είναι η οικογένεια. Εννοείται στην πάροδο του χρόνου αν η σχέση προχωράει καλά θα αποζητήσετε και οι δύο μια εξέλιξη . 

 

4.Παραείσαι ανεξάρτητη 

Οι ανεξάρτητες γυναίκες είναι γοητευτικές, οι παρα-ανεξάρτητες ξενερώνουν. Έχει σημασία να στέκεσαι στα πόδια σου, να είσαι καλά με τον εαυτό σου, αλλά έχει μεγάλη διαφορά η εικόνα αυτή με της παρα-ανεξάρτητης που δεν την νοιάζει να προσπαθήσει και πρωταρχικό ρόλο στη σχέση της έχει ο έλεγχος και μόνο ! 

 

5. Κάνεις την σχέση σου το κέντρο του κόσμου 

Όταν για τον καλό σου παρατάς τα χόμπι σου, τα όνειρα σου, και στο τέλος τον εαυτό σου . Αναπνέεις όταν αναπνέει και απαγκιστρώνεσαι απάνω του και όλος ο συναισθηματικός σου κόσμος εξαρτάται από αυτόν . Αυτή είναι μεγάλη ευθύνη και δεν είναι γενικά υγιές . Φέρνει σύντομα συναισθήματα ασφυξίας και βαρεμάρας . Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό για τον άνδρα από την λάμψη στα μάτια σου, όταν παθιάζεσαι με κάτι. 

 

6. Υποσυνείδητα κρυμμένα αρνητικά συναισθήματα για όλους τους άνδρες  

Χωρίς να το θέλεις τα συναισθήματα σου αυτά βγαίνουν στον αέρα, σε φέρνουνε σε θέση αυτολύπησης και αρχίζει και ο άλλος να σε λυπάται. Και όταν φτάσει να σε λυπηθεί κάθε έλξη σκοτώνεται. 

 

7. Τον κυνηγάς από πίσω 

Ο άνδρας θέλει να είναι κυνηγός και να έχει και ένα μικρό αίσθημα αβεβαιότητας στο πίσω μέρος του μυαλού του αν μπορεί να σε καταφέρει ,να σε κρατήσει . Όταν τον κυνηγάς εκτός που τον ξενερώνει, τον πνίγει και σίγουρα θα τρέξει να φύγει. 

 

8. Με κάθε μικρή ευκαιρία είσαι έτοιμη να τον παρατήσεις  

Αυτό είναι το άλλο άκρο ,η φοβία της δέσμευσης, το παιχνίδι του ελέγχου, ο εγωισμός. Κανένας άνδρας δεν θα παλέψει με μια γυναίκα που με την παραμικρή δυσκολία θα φύγει . Θα απολαύσουν το σεξάκι και μετά ποιος τον είδε. Εξάλλου αυτό ακριβώς το μήνυμα του έχεις δώσει.
NATALIA CHATZI

Μητέρα 2 παιδιων, σύζυγος και γυναίκα καριέρας , ετών 44 . Με σπουδές στο marketing και στις δημόσιες σχέσεις με πραγματικές σπουδές στη ζωή και με μια τεράστια ανάγκη για δημιουργία και εξέλιξη να με χαρακτηρίζει

back to top