Menu

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 10 – 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΡΙΟΣ
 
Το επταήμερο αυτό προβλέπεται να είναι αρκετά ευνοϊκό, με τους πλανήτες να σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές σε ό, τι κάνεις. Ορισμένα θέματα που αδυνατούσες να διαχειριστείς και δεν σε άφηναν να κάνεις βήματα προς την επιτυχία, επιτέλους ξεμπλοκάρουν και εξαλείφονται ως δια μαγείας. Όλο αυτό σε χαροποιεί πολύ, αφού επιτέλους θα συνεχίσεις την πορεία που είχες χαράξει, χωρίς δυσκολίες. Θα ξεκαθαρίσεις ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου και θα αναθεωρήσεις τη γνώμη σου για άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.
 

Αισθηματικές

 

Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, οφείλεις να φερθείς πιο ώριμα και να σκεφτείς λογικά, ώστε να αναγνωρίσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να τα διορθώσεις. Έτσι, και εσύ και ο σύντροφός σου θα είστε πιο χαλαροί και θα περνάτε πολύ όμορφα μέσα στη σχέση σας. Αν είσαι single, το Σαββατοκύριακο η ανανεωμένη σου αύρα θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών, που θα σε πλησιάσουν εκδηλώνοντας το θαυμασμό τους. 

 

Επαγγελματικές

 

Στη δουλειά σου, φρόντισε να βάλεις μια τάξη και να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με ορισμένους συνεργάτες σου, κρατώντας δίπλα σου μόνο αυτούς που εμπιστεύεσαι. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να συνεργαστείς με αξιόπιστα άτομα και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις όσα καιρό τώρα σχεδίαζες. Μπορεί να σου έχουν πέσει πολλά, αλλά η ηθική ικανοποίηση της επιτυχίας θα σε αποζημιώσει για τη σκληρή δουλειά σου. Στα οικονομικά σου ζητήματα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και μεθοδική, διότι η όποια λάθος κίνηση θα σε φέρει σε αδιέξοδο. 

  

Συμβουλή… Ο τομέας της ζωής σας που έχει πρόβλημα, μήπως είναι αυτός που στερείται ευγνωμοσύνης ; Δώστε την αγάπη σας εκεί που σας ανταποδίδουν !!! 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 15,23,44,69 

  

ΤΑΥΡΟΣ

 

Αυτήν την εβδομάδα, θα είσαι εξαιρετικά πιεσμένος από τις πολλές υποχρεώσεις και τις αυξημένες απαιτήσεις. Θα δουλέψεις πολύ σκληρά και ο χρόνος σου θα είναι τόσο περιορισμένος, που οι αντοχές σου θα εξαντληθούν και δεν θα είσαι σε θέση να αποδίδεις. Δεν έχεις λοιπόν παρά να φτιάξεις ένα καλό πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα κάνεις τις δουλειές σου στην ώρα τους και κυρίως θα βρίσκεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να αποφορτίζεσαι από το άγχος και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να βγεις κερδισμένος. 

  

Αισθηματικές 

  

Όσον αφορά στη σχέση σου, θα αποφασίσεις να δεις ορισμένα προβλήματα κατάματα και παύοντας να προσποιείσαι ότι όλα είναι τέλεια, θα παραδεχτείς τα λάθη σου και θα κάνεις πράγματα που θα φτιάξουν και πάλι το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Το Σαββατοκύριακο σε επηρεάζει θετικά, επιδίωξε να σχεδιάσεις πράγματα που θα σε φέρουν πολύ κοντά με τον σύντροφο σου και θα σας ευχαριστήσουν. Αν πάλι δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, σταμάτα να μιζεριάζεις και κάνε ό, τι είναι απαραίτητο προκειμένου να αλλάξεις το κλίμα στα ερωτικά σου. 

  

Επαγγελματικές 

  

Στο χώρο της εργασίας σου, από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος στις δουλειές σου, ώστε πετυχαίνοντας τους στόχους σου να εξασφαλίσεις την καριέρα σου και να καταξιωθείς στα μάτια συνεργατών και ανωτέρων σου. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, καλό θα ήταν να γίνεις πιο οργανωμένη και να βάλεις άμεσα φρένο σε αλόγιστα έξοδα και σπατάλες. 

  

Συμβουλή… Ο σύντροφος σου δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σου ? Αν σ ενδιαφέρει αυτή η σχέση, κάνε τα πάντα για να καταλάβει. Ακόμη και η έκρηξη είναι χρήσιμη.. 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 9,22,41,52 

  

ΔΙΔΥΜΟΙ 

  

Αυτή η εβδομάδα θα σε κουράσει πολύ, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας και των συνεχών αλλαγών που θα σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σε αποσυντονίζουν. Στο παρελθόν είχες φερθεί αρκετά επιπόλαια, με αποτέλεσμα τώρα να έχουν συσσωρευτεί πολλές υποχρεώσεις και άλυτες υποθέσεις και να πρέπει να πιεστείς πολύ προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Ωστόσο, η ενέργεια και ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζουν τελευταία, θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την κατάσταση και να ξεμπερδεύεις με ό,τι σε βαραίνει. Τις τρείς πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα έχεις ήδη τακτοποιήσει κάθε σου εκκρεμότητα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. 

  

Αισθηματικές 

  

Επιδίωξε να αφιερώσεις πολύ από το χρόνο σου στον άνθρωπο σου και να σχεδιάσεις πράγματα που θα αναθερμάνουν τη σχέση σας. Καταφέρνοντας να έρθετε ήδη πολύ κοντά, θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις για το μέλλον σας, κάτι που φαίνεται να ήθελε και ο σύντροφός σου. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου, ώστε να γνωρίσεις πολλά ενδιαφέροντα άτομα ή ακόμη και να μπεις ξανά ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι. 

  

Επαγγελματικές 

  

Στη δουλειά σου θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες που αν εκμεταλλευτείς και χειριστείς σωστά, θα σου αποφέρουν τα μέγιστα στο άμεσο μέλλον. Έτσι, θα εξασφαλίσεις μια λαμπρή καριέρα και δεν θα χρειάζεται να αγχώνεσαι ή να ανησυχείς για κάτι. Προσπάθησε μόνο να έχεις πάντα σαν γνώμονα τη λογική και να μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις, ώστε όλα να κυλούν ομαλά. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να κινείσαι πιο πειθαρχημένα και να μην προβείς σε ανοίγματα που θα επιδεινώσουν τη θέση σου. 

  

Συμβουλή… Θέλεις να αλλάξεις? Αγάπησε και αποδέξου τον εαυτό σου, όπως είναι σήμερα. Βαθιά και ολοκληρωτικά !!! 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 8,11,24,36 

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

  

Η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει, ώστε αυτήν την εβδομάδα να κάνεις αλλαγές, απαραίτητες για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου και για την ευκολότερη υλοποίηση των σχεδίων σου. Από την Πέμπτη και μετά, θα διευκολυνθεί σημαντικά η συνεννόηση με όσους συναναστρέφεσαι και οι ιδέες σου θα έχουν μεγάλη απήχηση σε όλους. Έτσι, έχοντας φανατικούς υποστηρικτές, θα μπορέσεις αδιαμφισβήτητα να δώσεις σάρκα και οστά στις μεγαλύτερες επιδιώξεις σου. 

  

Αισθηματικές 

  

Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες θα είναι εξαιρετικά αισιόδοξες, καθώς θα έρθετε πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και θα καταφέρετε να ισχυροποιήσετε τις βάσεις της σχέσης σας. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται και να μετριάσεις τις κτητικές σου τάσεις, που μπορεί να έχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Αν είσαι single, πάρε δυναμικά τη ζωή σου στα χέρια σου και μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν. 

  

Επαγγελματικές 

  

Ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που καθυστερούν , δεν πρέπει να σε πτοούν και να σε απογοητεύουν. Να είσαι σίγουρος πως αυτή η εβδομάδα θα σε ευνοήσει και θα μπορέσεις να απαλλαγείς οριστικά από καθετί που σε κρατούσε στάσιμη. Αυτό θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες σου, γεγονός που με τη σειρά του θα σου εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα δεν βρίσκονται και σε πολύ καλή φάση, οπότε ανασκουμπώσου και τακτοποίησε σταδιακά τις εκκρεμότητές σου μέχρι να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου. 

  

Συμβουλή… Το συγγνώμη δεν φτάνει. Πρέπει να έχει το ‘’ θα κάνω ότι μπορώ για να επανορθώσω ‘’ 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 15,36,45,10 

  

ΛΕΩΝ

 

Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου, θα συμβάλλουν σημαντικά ώστε να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου που δεν σε ικανοποιούν ώστε να έχεις μια πιο αρμονική και ομαλή καθημερινότητα. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια δεν θα είσαι μόνος σου, αλλά αντίθετα θα έχεις τη στήριξη και τη βοήθεια των κοντινών σου ανθρώπων. 

  

Αισθηματικές

 

Τα πράγματα στη σχέση σου θα περάσουν σε άλλο επίπεδο, αφού το ασυγκράτητο πάθος σου θα σε οδηγήσει σε νέα ερωτικά μονοπάτια με το ταίρι σου και η φλόγα μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί όσο δεν φαντάζεσαι. Αν είσαι single, μην απελπίζεσαι και κυρίως μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας να σου έρθουν όλα ουρανοκατέβατα. Όλα εξαρτώνται κυρίως από εσένα, οπότε βγες από το λήθαργο και κινήσου ανάλογα. 

  

Επαγγελματικές

 

Στον επαγγελματικό τομέα όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις το νου σου για τυχόν ευκαιρίες που θα σε πάνε ακόμη πιο κοντά στην απόλυτη επιτυχία. Οι προϊστάμενοί σου έχουν αναγνωρίσει την αξία σου κι εκτός του ότι σε εμπιστεύονται πλέον πολύ, σε ανταμείβουν ηθικά και κυρίως 

οικονομικά. Φρόντισε τώρα που καταφέρνεις να αποκτήσεις μια άνεση, να μην ανοιχτείς σε νέα έξοδα, αλλά προτίμησε να κάνεις οικονομίες γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. 

  

Συμβουλή… Μετέτρεψε συνειδητά αυτό που σου συμβαίνει σε κάτι θετικό. Πάντα υπάρχει η καλή πλευρά ! Πάντα υπάρχει όφελος !! 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 2,18,26,54 

  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Αυτό το επταήμερο θα μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα όσα ονειρεύεσαι. Είχες πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά δεν έβρισκες τις ιδανικές συνθήκες για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Τώρα αυτό δείχνει να αλλάζει και παίρνεις μεγάλη χαρά. Η πορεία που θα χαράξεις από τώρα και στο εξής θα είναι πολύ καλή, οπότε μην το βάλεις κάτω με καμία δυσκολία. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου και όλα θα πάνε καλά. 

  

Αισθηματικές

 

Στην αισθηματική σου ζωή, καλό θα ήταν να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου και να κάνεις πράγματα μαζί του, ώστε να ξεφύγεις από τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Οργάνωσε κάποιο ρομαντικό δείπνο ή ακόμη και κάποιο ταξιδάκι, για να ανανεωθείτε και οι δύο. Αν πάλι δεν έχεις μόνιμο ερωτικό σύντροφο, δέξου φιλικές προτάσεις για εξόδους, γιατί ίσως κάπου εκεί έξω σε περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. 

  

Επαγγελματικές

 

Στο χώρο της δουλειά σου, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και είσαι πλέον σε θέση να απολαμβάνεις την ανοδική σου πορεία. Ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά θα κλείσεις συνεργασίες και συμφέρουσες συμφωνίες, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο. 

  

Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα έχουν αρχίσει να διορθώνονται και θα πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες. Μέχρι το Σάββατο κάποιες προσπάθειες του παρελθόντος, να αυξήσεις τα έσοδά σου, ευοδώνονται και αυτό θα σε χαροποιήσει πολύ. 

  

Συμβουλή… Μια γλυκιά βραδιά δεν θέλει πολλά … Πίτσα με σαμπάνια για δυο… και ίσως περισσέψουν κομμάτια… 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 13,28,39,40 

  

ΖΥΓΟΣ

 

Οι καθυστερήσεις και οι προβληματικές καταστάσεις που σε δυσκόλευαν και σε άγχωναν πολύ σε καθημερινή βάση, εξαφανίζονται ως δια μαγείας και από αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο. Θα ανακαλύπτεις και θα αξιοποιείς συνεχώς νέες προοπτικές εξέλιξης που θα παρουσιάζονται και η κάθε σου κίνηση θα αποφέρει καρπούς. Από την Πέμπτη και μετά θα έχεις μια άριστη επικοινωνία και συνεργασία με τους συνεργάτες σου. μέχρι το Σάββατο θα είσαι πολύ συναισθηματική και θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου για να μην κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη. 

 

Αισθηματικές

 

Όσον αφορά στη σχέση σου, οφείλεις να κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, ώστε να μη βασανίζεσαι ούτε εσύ, αλλά ούτε και ο σύντροφός σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να θέσεις γερά θεμέλια στη σχέση σου και να απολαμβάνεις αυτό που έχεις. 

  

Αν είσαι single, τώρα που η Αφροδίτη σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε εσύ η ίδια την ερωτική σου ζωή προς το καλύτερο, χωρίς να περιμένεις ουρανοκατέβατη βοήθεια. 

  

Επαγγελματικές 

  

Στη δουλειά σου, επιτέλους ζητήματα που έμεναν στάσιμα και σε πήγαιναν πίσω στα σχέδιά σου, ξεμπλοκάρουν και βρίσκεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Έχεις πλέον την εύνοια της τύχης, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. 

  

Και τα οικονομικά σου όμως έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις παλιές οφειλές που σε βάραιναν. Φρόντισε όταν βάλεις μια τάξη, να συνεχίσεις να είσαι οργανωμένη, γιατί τυχόν άσκοπα έξοδα και ανοίγματα θα σε οδηγήσουν και πάλι σε δυσμένεια. 

  

Συμβουλή… Άκου την φωνούλα μέσα σου και μη βάζεις πάνω απ όλα τις ανάγκες των άλλων. Θα σε συνθλίψουν !!! 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 13,8,36,57 

  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

  

Αυτό το επταήμερο η ενέργειά σου και η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να κάνεις αλλαγές ή απλά πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν. Όλα στη ζωή σου θα κυλούν πλέον ομαλά και αρμονικά και θα είσαι έτσι σε θέση να ολοκληρώνεις επιτυχώς ό, τι σχεδιάζεις. Επίσης, θα σε βοηθήσει πολύ η γνωριμία με άτομα που έχουν μεγάλη ισχύ, καθώς θα ανοίξουν νέες πόρτες ώστε να εξελιχθείς. 

 

Αισθηματικές 

  

Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν να αλλάξεις συμπεριφορά και να αρχίσεις να ασχολείσαι με τα θετικά και ουσιώδη. Αν κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς προβλήματα χωρίς λόγο. Χαλάρωσε λοιπόν και κάνε πράγματα που ευχαριστούν και τους δυο σας. 

  

Αν είσαι single, σταμάτα να κλείνεσαι στο σπίτι σου και να μιζεριάζεις. Ανανεώσου και βγες έξω, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις. 

  

Επαγγελματικές 

  

Αυτήν την εβδομάδα ο απίστευτος δυναμισμός σου σε καθιστά απόλυτα ικανή να διαχειριστείς προβληματικές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούσαν, ώστε ανενόχλητος να ασχοληθείς με το μέλλον της δουλειάς σου. Η αποφασιστικότητά σου και η καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, συμβάλλουν ώστε να υλοποιήσεις και τα πιο παράτολμά σου σχέδια και να καρπωθείς την απόλυτη επιτυχία που περιμένεις εδώ καιρό. Έχε μόνο κατά νου ότι α ίσως αντιμετωπίσεις απρόσμενα γεγονότα που δεν είχες υπολογισμένα. 

  

Συμβουλή… Βλέπω στα ματιά σου ΜΟΝΟ τις δυνατότητες σου. Αυτές είναι οι αποσκευές σου. Πέτα τις δικαιολογίες και απογειώσου !!! 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 10,22,38,48 

  

ΤΟΞΟΤΗΣ 

  

Τις επόμενες μέρες, πολλά απρόσμενα γεγονότα θα έρθουν να σε εκπλήξουν ευχάριστα και πλέον θα περάσεις σε μια περίοδο όπου θα απολαμβάνεις τους καρπούς όσων με κόπο έχεις πετύχει. Μπορεί να έχεις δουλέψει πολύ και σκληρά, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή για να ανταμειφθείς στο έπακρο. Δρομολόγησε δύσκολα ζητήματα, γιατί αργότερα τα δεδομένα θα αλλάξουν και δεν θα είσαι σε θέση να κάνεις τίποτα. 

 

Αισθηματικές 

  

Είναι καιρός να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις πιο υπεύθυνα τη σχέση σου και να κάνεις ορισμένες απαραίτητες συζητήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να ξέρετε και οι δύο που βαδίζετε και να φέρεστε ανάλογα. Το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσεις ακόμη και να κάνεις μια νέα αρχή, επιδιώκοντας αυτήν τη φορά να γίνονται όλα σωστά. Αν είσαι single, η ανανεωμένη σου διάθεση σε βοηθάει να βγεις έξω και με θάρρος να διεκδικήσεις όσα θέλεις. 

 

Επαγγελματικές 

  

Στο χώρο της εργασίας σου, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά μην απογοητευθείς. Μείνε ψύχραιμος και δραστηριοποιήσου, προκειμένου να απαλλαγείς από αυτές και να προχωρήσεις μπροστά. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να καλυτερεύουν, αλλά πρόσεχε πολύ τις κινήσεις σου για να μη βγεις πάλι εκτός πλάνου και αγχωθείς. 

  

Συμβουλή… Σημασία δεν έχουν οι καταστάσεις, αλλά ο τρόπος που αντιδράς σ αυτές. Οι καταστάσεις δύσκολα αλλάζουν, ενώ αλλάζοντας τον τρόπο αντίδρασης σου, μόνο κέρδος έχεις !!! 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 8,37,44,50 

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται εξαιρετικά ευοίωνη για κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου. Καταφέρνεις να προωθήσεις ριζοσπαστικές ιδέες και σχέδια που όσο ριψοκίνδυνα κι αν σου φαίνονται, θα υλοποιηθούν χωρίς προβλήματα και θα έχουν αίσια κατάληξη. Με τις θετικές επιρροές από την Πέμπτη και μετά, θα μπορέσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα που θα σου αποφέρουν κοινωνική καταξίωση. 

  

Αισθηματικές

 

Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν και καλό θα ήταν αντί να μένεις άπραγος, να ενεργοποιηθείς και να δώσεις άμεσες και δραστικές λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα. Μόνο έτσι θα βρεις την ηρεμία που αποζητάς και θα περνάς όμορφα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι single, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάπου γύρω σου υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για σένα και δεν το αντιλαμβάνεσαι. 

 

Επαγγελματικές

 

Στον τομέα της εργασίας σου, όλα πηγαίνουν μια χαρά κι εσύ δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για τίποτα. Τώρα που είναι όλα στρωμένα και ευνοϊκά, μπορείς να προχωρήσεις στη δρομολόγηση νέων ιδεών, που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις την καριέρα σου. Με τη βοήθεια των πλανητών, όλοι θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες και την αξία σου, και θα έχεις πολλούς υποστηρικτές σε ό, τι επιχειρείς. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολλή προσοχή, γι’ αυτό μελέτησε πολύ καλά κάθε σου κίνηση, ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. 

  

Συμβουλή… Για το χθες δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Διαχειρίσου το παρόν και βαλε θεμέλια για το αύριο !!! 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 3,17,46,51 

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Τα πράγματα στη ζωή σου μέχρι τώρα δεν ήταν και πολύ καλά, αλλά από αυτή την εβδομάδα και μετά όλα θα αλλάξουν και θα μπεις σε μια νέα περίοδο ευημερίας. Φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αντιλαμβάνεσαι τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται και να τις αξιοποιείς στο μέγιστο βαθμό. 

  

Αισθηματικές

 

Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται, καθώς η επικοινωνία και η συνεννόηση με το σύντροφό σου θα είναι άψογη και μαζί θα βρείτε τις χρυσές τομές στη σχέση σας. Καλό θα ήταν να υιοθετήσεις γενικότερα αυτήν την τακτική, συζητώντας όλα όσα σε απασχολούν, ώστε να είστε ενωμένοι στις διάφορες δυσκολίες. Επίσης, φρόντισε να μην επιτρέπεις σε κανέναν να παρεμβαίνει στη σχέση σου, διότι έτσι μόνο προβλήματα θα δημιουργούνται. Αν είσαι single, θα γνωρίσεις σύντομα ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο και θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια όμορφη σχέση μαζί του. 

 

Επαγγελματικές

 

Στη δουλειά σου, φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και διαρκή επαγρύπνηση, καθώς οι εξελίξεις θα είναι απανωτές και πολλές οι ευκαιρίες που θα σε ωφελήσουν, αν τις χειριστείς σωστά. Φρόντισε να κινείσαι προσεκτικά και μεθοδικά, ώστε να αποφύγεις τυχόν παγίδες. Όσον αφορά στα οικονομικά σου τώρα, καλό θα ήταν να φτιάξεις ένα πλάνο, ώστε να νιώθεις πιο ασφαλής και γνωρίζοντας τις δυνατότητές σου, να μην κάνεις περιττά έξοδα που θα σε ζορίσουν. 

  

Συμβουλή… Άκου τον συνάνθρωπο σου σαν Θεό. Όλοι έχουμε ανάγκη από κάποιον να του μιλάμε και να μας ακούει με αγάπη, χωρίς να μας κριτικάρει.. 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 7,16,38,63 

  

ΙΧΘΕΙΣ

 

Αυτό το επταήμερο αποφασίζεις να δραστηριοποιηθείς και να γράψεις εσύ το σενάριο της ζωής σου, κάνοντας ό, τι περνάει από το χέρι σου για να το πετύχεις αυτό. Θα τακτοποιήσεις με μεγάλο δυναμισμό κάθε ζήτημα που στεκόταν εμπόδιο ως τώρα στις επιδιώξεις σου και θα εκμεταλλευτείς κάθε αδρανή προοπτική βελτίωσης σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Ειδικά από την Πέμπτη και μετά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αφού έχεις κάθε πιθανότητα να τα φέρεις όλα στο σημείο που θέλεις. 

 

Αισθηματικές

 

Από εδώ και στο εξής φρόντισε να γίνεις πιο εκδηλωτική ως προς τα συναισθήματά σου προς τον αγαπημένος σου, γιατί έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και η αγάπη που θα σας δένει θα είναι μεγάλη. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από το Σάββατο και μετά θα βρεις την ευκαιρία αλλά και το χρόνο να οργανώσεις ρομαντικά σκηνικά και αποδράσεις, που θα σας βοηθήσουν να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε από τη σκληρή καθημερινότητα. 

 

Επαγγελματικές

 

Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εσύ θα βγεις εντελώς εκτός προγράμματος. Είναι λογικό να σε αποσυντονίζει όλη αυτή η αναστάτωση, αλλά προσπάθησε να συνέλθεις γρήγορα και να οργανωθείς εκ νέου, βάσει των νέων δεδομένων που προκύπτουν. Με ψυχραιμία και λογική όλα θα πάνε καλά. 

  

Τα οικονομικά σου από την άλλη, βρίσκονται σε πολύ κακό επίπεδο και αυτό οφείλεται στην καταναλωτική σου μανία. Βάλε άμεσα φρένο στα υπερβολικά θέλω σου, ώστε να βρεις τις ισορροπίες σου. 

  

Συμβουλή… Ψάχνεις τον σκοπό της ζωής σου ? Απάντησε σε 3 ερωτήσεις, καλύτερα γραπτά … α) τι θέλω να είμαι , β) τι θέλω να έχω και γ) τι θέλω να κάνω … 

  

Τυχεροί Αριθμοί … 8,13,36,57
Βαλεντίνη Βασιλειάδου

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ

 

VALENTINI VASILEIADOU

FUTUROLOGY – LIFE CONSULTANT – ASTROLOGY

 

PERSONAL AND INTUITIVE DEVELOPMENT COACH

SPIRITUAL AND CREATIVE MEDITATION GROUPS-

PRIVATE CONSULTATIONS.

TEACHER - PUBLIC SPEAKER

 

ΣΠΟΥΔΕΣ : - ICBS BUSINESS COLLEGE . THE UNIVERSITY OF WINCHESTER

Marketing, Communication and Public Relation

 

- UNIVERSITY OF LOS ANGELES – SOUL – CENTERED PROFESSIONAL COACHING PROGRAM – DIPLOMA

- UNIVERSITY OF SEDONA - UNIVERSITY OF METAPHYSICS

- ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 7 ΕΤΩΝ ‘’ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ‘’

- ΕΜΠΝΕΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ‘’ SUERTE ‘’ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

- ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΩΝ ( ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 3 ΕΤΩΝ )

- ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

« Ο ΠΥΘΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ »

back to top