Menu

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Βαλεντίνη Βασιλειάδου ... Η Καλή Νεράιδα του... Μέλλοντος, όπως πολλοί την αποκαλούν!

Στο προσωπικό χώρο της, μας υποδέχεται, μια δυναμική γυναίκα που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό, με το χαμόγελο της και την αστείρευτη θετική της ενέργεια...  

Και φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία και προτείναμε στην Κ. Βαλεντίνη, να γίνει μόνιμη συνεργάτιδα μας , προσφέροντάς μας τα ζώδια της κάθε εβδομάδας, τις προβλέψεις επωνύμων και τα νέα της τηλεοπτικής της εκπομπής ‘’ Ζώδια και Συμβουλές ‘’ από πρώτο χέρι! 

 Στην συνέχεια ξεκινήσαμε την παρακάτω συνέντευξη για να σας μεταφέρουμε και εσάς αυτό που νιώσαμε και εμείς γνωρίζοντας την. 

REALMEREALYOU.gr Κυρία Βασιλειάδου, είστε η εμπνεύστρια, ιδρύτρια και δημιουργός του Καφέ της Τύχης SUERTE και του Κέντρο Πνευματικής Αναζήτησης ! και όχι μόνο… έχετε πάνω από 8 χρόνια τηλεοπτική εκπομπή αγαπημένη στο κοινό ‘’Ζώδια και Συμβουλές Ως πρωτοπόρος όπως μας αποδείξατε εμπνευστήκατε και δημιουργήσατε ένα υπέροχο πολυτελέστατο χώρο, μια τριώροφη καφετέρια, όπου πολύ γρήγορα έγινε το πιο διάσημο καφέ της χώρας. Το επισκέφτηκαν βέβαια σχεδόν όλοι οι επώνυμοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί, πολιτικοί κλπ. της χώρας. Έκτοτε πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν την κίνηση σας  αλλά κανείς δεν είχε ποτέ την επιθυμητή επιτυχία. 

- Τι ήταν αυτό που διαφοροποιούσε το καφέ που είχατε από τα υπόλοιπα της χώρας? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου -Το καφέ της τύχης SUERTE ήταν το μοναδικό στην Ελλάδα. Εμπνευσμένο και δημιουργημένο με αγάπη και σεβασμό στους συνανθρώπους μας. ένα τριώροφο παραδοσιακό ανακαινισμένο κτίριο πάνω στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, στην οδό Τσιμισκή στα γνωστά Λαδάδικα. Σε αυτή την γωνιά καταφέραμε να προσφέρουμε εκτός καφέ και ποτό με την συνοδεία κατάλληλης ανά ώρα μουσικής και κάτι διαφορετικό. Στον τελευταίο όροφο ομάδα μελλοντολόγων ήταν στην διάθεση όλων όσων επιθυμούσαν να τους πούμε το φλιτζάνι η να τους ρίξουμε τα χαρτιά ή να τους διαβάσουμε τα χέρια, να διαβάσουμε φωτογραφία προσώπου , να δούμε τις κάρτες ταρώ. 

  

REALMEREALYOU.gr . – Αυτό πώς κατάφερε και έγινε γνωστό στην χώρα? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου - Εξαιτίας της μοναδικής και πρωτότυπης ιδέας το καφέ της τύχης SUERTE έγινε θέμα ρεπορτάζ στα περισσότερα πανελλήνια τηλεοπτικά κανάλια στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, σε εφημερίδες με εκτενή άρθρα και ρεπορτάζ και σε περιοδικά με τη μορφή δισέλιδων αφιερωμάτων. Δεχόμουν από το ξεκίνημα συνεχώς προσκλήσεις από την πλειοψηφία των τηλεοπτικών μέσων και εμφανίζεται σχεδόν σε όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και βραδινές εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης. Μάλιστα κάποιες εκπομπές ζήτησαν μόνιμη συνεργασία με συνεχείς εμφανίσεις. Ήδη συνεργάζομαι με περιοδικά πανελλαδικής κυκλοφορίας και siteportal με εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και άλλα συμβουλευτικά άρθρα. 

Φυσικά δεν λείπει το ενδιαφέρον των ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης όπου κάνω μέχρι και τώρα αστρολογικές προβλέψεις. Κάποια στιγμή είχα κάνει και ραδιοφωνική εκπομπή αλλά την σταμάτησα γιατί δεν προλάβαινα όλες τις υποχρεώσεις μου. 

Επίσης, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές είχαν γυριστεί μέσα στο χώρο του cafe SUERTE, κάποιες με δορυφορική σύνδεση και κάποιες με επίσκεψη στα στούντιο. 

Δύο τηλεοπτικά κανάλια έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φιλοξενήσουν εβδομαδιαίες εκπομπές με παρουσιάστρια εμένα για να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν απευθείας οι τηλεθεατές μαζί μου. 

  

REALMEREALYOU.gr . Ποια ήταν η μέχρι τώρα πορεία σας πριν ανοίξετε το καφέ? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου - Είμαι Μητέρα δυο παιδιών και η επιχειρηματική μου καριέρα ξεκίνησε το 1985 με εταιρία εισαγωγών και μεταφορών μέχρι το 1999. Ταυτόχρονα ταξίδευα πολύ, εξ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και σε κάθε ευκαιρία παρακολουθούσα διάφορα σεμινάρια Ελλήνων και ξένων επιστημόνων. 

Από το 2000 δημιουργήσαμε μαζί με εταίρους, τεχνική εταιρία κλιματισμού πρότυπο για τα δεδομένα εκείνης της εποχής μέχρι το 2004, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδος. 

Όμως σαν μια ρομαντική ιδεαλίστρια ζυγός , που η ψυχή μου είχε ανάγκη να ασχοληθεί με ένα αντικείμενο που να αφορά την ψυχή των ανθρώπων. Άλλωστε τα παιδιά είχαν μεγαλώσει και είχα τον χρόνο να ασχοληθώ με κάτι πιο ουσιαστικό και ποιοτικό. Με το όνειρο της ζωής μου. 

  

REALMEREALYOU.gr  Πως ξεκίνησε η εκπομπή σας ‘’ Ζώδια και συμβουλές ‘’? και σε ποια τηλεοπτικά κανάλια προβάλλεται. 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου - Το 2009 και αφού έκλεισα το καφέ, έφυγα για την Αμερική όπου παρακολούθησα σεμινάρια ψυχολογίας και συμβουλευτικής. Στο τέλος της χρονιάς επέστρεψα ανανεωμένη και γεμάτη με όρεξη και αγάπη να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου. Έτσι και γεννήθηκε η ιδέα της τηλεοπτικής εκπομπής, μιας και είχα και την ευχάριστη εμπειρία τα προηγούμενα χρόνια. 

 Είναι μια διαφορετική προσέγγιση στους ανθρώπους που όμως έχει θετικά αποτελέσματα και απολαμβάνω και πάλι την αγάπη του κόσμου με τα καθημερινά τηλεφωνήματα , μηνύματα και εκδηλώσεις θαυμασμού και σεβασμού. Έτσι και πάλι μπορώ να είμαι χρήσιμη στους συνανθρώπους μου. 

Σκοπός και στόχος της ζωής μου είναι να μπορώ να βοηθώ τους συνανθρώπους μου μέσα από τις προβλέψεις η τις συνεδρίες μου… 

Η εκπομπή μου ‘’ζώδια και Συμβουλές ‘’ προβάλλεται από 1 Δεκεμβρίου 2014 στα εξής τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας. : 

1. EXTRA THESSALONIKI.. Για την Κεντρική Μακεδονία και Χαλκιδική 

2. EXTRA 3 ΑΘΗΝΩΝ … Για την Αττική και περίχωρα και Δορυφορικά 

3. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ …. Για ολόκληρη την Κρήτη 

4. TVS ΣΕΡΡΩΝ … Για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 

5. COSMOS TV ILIA … Για όλη την Πελοπόννησο 

6. KOSMO TV ΙΩΑΝΝΙΝΑ … Για την Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο 

Το πρόγραμμα μεταδόσεων υπάρχει στις σελίδες μας στο Facebook και στο site μας 

  

REALMEREALYOU.gr . – Τι είναι το κέντρο πνευματικής αναζήτησης και που βρίσκεται ? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου - Είναι το γραφείο μου και βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους. Είναι όπως βλέπετε ένας ζεστός και τρυφερός χώρος γεμάτος θετική ενέργεια που μπορεί και δέχεται με αγάπη τους ανθρώπους. Εδώ γίνονται οι προβλέψεις προσωπικά από μένα κατόπιν ραντεβού , οι συνεδρίες, εδώ επίσης θα βρείτε τα μαγικά λαδάκια μας, τα μαγικά κοσμήματα μας, τα φυλακτά και όχι μόνο… όλα αυτά που βοηθούν για να αλλάξει η ζωή μας !!! ακόμη και αστρολογικές γνωριμίες ζωής !!! το βασικότερο όλων είναι το ‘’ άνοιγμα και αλλαγή τύχης ‘’’ που το έχουμε μόνο εμείς . 

  

REALMEREALYOU.gr Ποιος είναι ο λόγος που οδηγούνται οι πελάτες σας να σας επισκεφτούν; 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου -  Γιατί βρίσκουν Την καλοσύνη, την Ξεχασμένη Επικοινωνία, την θετική ενέργεια, την πραγματική αγάπη, την ηθική και την τιμιότητα. 

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνουμε πρόβλεψη αλλά μόνο συνεδρία όταν κάποιος έχει φτάσει στην ζωή του σε ένα τέλμα και δεν ξέρει να προχωρήσει, και με επισκέπτεται σαν Σύμβουλο ζωής. Κάτι πολύ συνηθισμένο σε όλο τον κόσμο. 

Τώρα πια μετά από τόσα χρόνια έχουμε πάρα πολλά περιστατικά οικογενειών που έχουν διορθώσει την ζωή τους σε σημαντικά προβλήματα που είχαν . 

  

REALMEREALYOU.gr  - Ποιο είναι το κοινό που έρχεται στον χώρο σας? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου -  Μετά από 9 χρόνια καθημερινής επαφής με τους ανθρώπους και έπειτα από στατιστικές μελέτες που κάναμε βρήκαμε ότι μας επισκέπτονται ηλικίες από 18 έως και 70 ετών. Το 70 % είναι γυναίκες και το 30 % άνδρες. 

Άνθρωποι απλοί, μορφωμένοι στην πλειοψηφία τους, αξιόλογοι, καταξιωμένοι στην δουλειά τους, υψηλού νοητικού επιπέδου. Άνθρωποι με σπουδές, γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, επαγγελματίες κλπ. 

Μην απορείτε καθόλου γιατί είναι παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό ότι όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι είχαν και έχουν τον μελλοντολόγο και τον σύμβουλο τους. Ακόμη και η μυστική υπηρεσία της Αμερικής C.I.A έχει τον δικό της. 

  

REALMEREALYOU.gr  - Πότε άρχισε το ενδιαφέρον σας για την μελλοντολογία? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου -  Όπως σας είπα πριν από μικρή άρχισα το ενδιαφέρον μου για τα μελλούμενα. Σε ηλικία 15 ετών έλεγα καταπληκτικό φλιτζάνι… αργότερα διάβασα, και σπούδασα την μαντική τέχνη . Ένιωθα την ανάγκη να ψάχνω απαντήσεις σε ερωτήματα που με απασχολούσαν. Διαπίστωνα και έβλεπα τι θα συμβεί σε μένα και σε άλλους γύρω μου και ένιωθα μια ανεξήγητη αγάπη και προστατευτικότατα για τους συνανθρώπους μου. Αργότερα βέβαια έκανα την οικογένεια μου και ασχολήθηκα με τις επιχειρήσεις μου.. την μελλοντολογία την ασκώ πλέον τα τελευταία 9 έτη και τα τελευταία έχω σπουδάσει συμβουλευτική ψυχολογία σε ανοικτό πανεπιστήμιο για να με βοηθά στην δουλειά μου . 

  

REALMEREALYOU.gr  - Ποια είναι η αγαπημένη σας μέθοδος πρόβλεψης του μέλλοντος? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου - Δεν υπάρχει αγαπημένη μέθοδος. Όλες είναι αγαπημένες και η κάθε μία είναι ξεχωριστή και δίνει κάτι διαφορετικό. 

 - Στο φλιτζάνι μπορούμε να “δούμε” πράγματα προσωπικά αφού μόνο εμείς πίνουμε από το φλιτζάνι. 

 - Στα διάφορα είδη τράπουλας, μπορούμε να “δούμε” περισσότερα και πιο γενικά πράγματα που μας αφορούν, έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε διάφορα ερωτήματα για εμάς ή για άλλους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν, χωρίς απαραίτητα να είναι παρόντες. 

- Ακόμη ξεματιάζουμε και εξηγούμε τα όνειρα των φίλων – πελατών μας.. 

 - Οι αστρολόγοι μπορούν να δημιουργήσουν αυστηρά προσωπικούς γενέθλιους και αστρολογικούς χάρτες ή την ετήσια πρόβλεψη για κάθε ζώδιο και να κάνουν ανάλυση του χαρακτήρα βάσει στοιχείων ή ακόμη να εξετάσουν τις συναστρίες και να βρουν ερωτικές συμβατότητες. 

 - Εννοείται βέβαια ότι δεν λείπει και η δυνατότητα να διαβάζουμε το χέρι (η γνωστή χειρομαντεία). 

 Κατάλαβες λοιπόν γιατί δεν υπάρχει αγαπημένη μέθοδος? Γιατί όλες είναι μοναδικές σαν εμπειρία και αυτό φαίνεται καθημερινά στο χαμόγελο των πελατών μας!!! 

  

REALMEREALYOU.gr .  - Σκέπτεστε να εκδώσετε κάποιο βιβλίο? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου - Ναι βρισκόμαστε στο στάδιο δημιουργίας της τράπουλας της τύχης του 21 ου αιώνα. (Της τράπουλας SUERTE ) Ταυτόχρονα ετοιμάζεται και το βιβλίο που θα συνοδεύσει την τράπουλά μας και θα μπορούμε να την χρησιμοποιούμε όλοι και που ξέρετε... ίσως και να σας φέρει τύχη !!!!!!!! 

 Η φιλοσοφία της SUΕRTE θα είναι βασισμένη στην αγάπη και την προσφορά για τους ανθρώπους. 

  

REALMEREALYOU.gr .  - Τι απαντάτε σε όσους κατηγορούν αυτούς που προβλέπουν το μέλλον και εξαπατούν τον κόσμο, και εκμεταλλεύονται την αδυναμία του? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου -  Όπως όλοι γνωρίζουμε, σε όλα τα επαγγέλματα, υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί επαγγελματίες. Έτσι και στον χώρο μας μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που πιθανότατα έχουν δώσει δικαιώματα αρνητικών σχολιασμών. Όμως αυτούς μπορεί ο καθένας μας να τους καταλάβει, διότι δεν εκπέμπουν θετική ενέργεια, εμπιστοσύνη, αγάπη στον συνάνθρωπο αλλά ικανοποιούνται μόνο από τα υλικά αγαθά. 

 Ας αφήσουμε λοιπόν τις ανόητες προλήψεις και τους φόβους μας η ακόμη και τις επικρίσεις και ας δεχτούμε ότι η μελλοντολογία είναι κομμάτι της ζωής μας και ένα αντικείμενο πολύ μελλοντικό! Οι πιο θερμοί υποστηρικτές μας είναι αυτοί που στην αρχή ήταν οι πιο δύσπιστοι, προκατειλημμένοι και ανασφαλείς γι’ αυτό που κάνουμε. 

 Αφού βέβαια δοκιμαστήκαμε τόσα χρόνια , διαπιστώνουμε πλέον ότι έχουμε κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου. Και το καλύτερο όλων είναι ότι μετά δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα ευχαριστήρια γιατί πράγματι έχουν δει βελτίωση στην ζωή τους. Επαγγελματική και προσωπική. Μέχρι και σήμερα με ψάχνουν από το suerte. Ευτυχώς βοηθά πολύ η εκπομπή μου για να με βρίσκουν οι άνθρωποι που με έχουν ανάγκη . 

  

REALMEREALYOU.gr . – Εκτός από τα ζώδια τι άλλο λέτε στη εκπομπή σας και πως σας βρίσκουν ? 

  

 Βαλεντίνη Βασιλειάδου - Καθημερινά προβλήματα και πως αντιμετωπίζονται. Ανθρώπινες σχέσεις . κακοτυχία και γλωσσοφαγιά που μας περιβάλει και πως προστατευόμαστε. Αυτογνωσία της δύναμης που έχουμε μέσα μας. Δυνατότητα απομάκρυνσης αρνητικής ενέργειας με αντίδοτο την θετική σκέψη, πίστη και θέληση. 

 Στην διάρκεια της εκπομπής υπάρχει το τηλ επικοινωνίας όπου όλοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. 

  

REALMEREALYOU.gr .  - Θα θέλατε να συμπληρώσετε κάτι τελευταίο? 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου -  Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χρειάζονται απαντήσεις και λύσεις στα ερωτικά, προσωπικά ή επαγγελματικά τους προβλήματα και δεν έχουν την δυνατότητα να μας επισκεφθούν λόγω απόστασης. 

Οι άνθρωποι που μας βρίσκουν στο ιντερνέτ από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπορούμε και αυτούς να τους βοηθήσουμε. 

  

REALMEREALYOU.gr .  – τι έχετε να πείτε τον κόσμο για την οικονομική κρίση? 

  

 Βαλεντίνη Βασιλειάδου - Να μην κάνουν ξανά λάθος επιλογή και να μην δώσουν δύναμη σε ανθρώπους που απέδειξαν ότι είναι αναξιόπιστοι. Η δύναμη είναι στους πολλούς αλλά Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι και να αντισταθούμε. 

 Οφείλουμε να μάθουμε τα ανθρωπινά δικαιώματα μας για το καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας !!! 

  

REALMEREALYOU.gr .  - Πείτε μας μια ευχή 

 Βαλεντίνη Βασιλειάδου -  Εύχομαι η χώρα μας που την αγαπάμε να μην γνωρίσει καμία άλλη δυστυχία, αλλά μόνο ευημερία και υγεία. 

 - Στους επισκέπτες του siteFacebookblog κλπ. εύχομαι υγεία, πρόοδο και ευημερία. 

 - Σε κάποιους συνανθρώπους μας που είναι ασθενείς εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να τους θυμίσω ότι η πίστη σώζει!! 

 ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ 

   

REALMEREALYOU.gr .  Κυρία Βασιλειάδη σας ευχαριστώ πολύ. 

Βαλεντίνη Βασιλειάδου -Και εγώ σας ευχαριστώ... 

NATALIA CHATZI

Μητέρα 2 παιδιων, σύζυγος και γυναίκα καριέρας , ετών 44 . Με σπουδές στο marketing και στις δημόσιες σχέσεις με πραγματικές σπουδές στη ζωή και με μια τεράστια ανάγκη για δημιουργία και εξέλιξη να με χαρακτηρίζει

back to top