Menu

Άστρα και διακοπές 2017 . Δεν ξέρεις που να πας με τον καλό σου ; διάβασε εδώ και οργάνωσε τις διακοπές που σας ταιριάζουν .

Όλοι περιμένουμε τις διακοπές και περιμένουμε πως και πως για να έρθουν , ανεξάρτητα με τον αστερισμό μας , όμως η επιλογή του ιδανικού προορισμού διακοπών για κάθε ζώδιο δεν είναι και τόσο εύκολη . Κάποιοι θέλουν να ξεκουραστούν , να κοιμούνται μέχρι αργα ,  ενώ άλλοι θέλουνε να ξενυχτάνε .Σε κάποιους άλλους αρέσει ο τουρισμός και κάποιοι προτιμούν απομακρυσμένες παραλίες .Όλοι όμως καταλήγουμε ότι αγαπάμε τις διακοπές. Για να δούμε όμως , τι γίνεται , όταν πέφτουν οι προτάσεις στο τραπέζι και κάποια ζώδια μένουν παραπονεμένα γιατί δεν θέλουνε να ακολουθήσουν...

Το καλύτερο λοιπόν είναι να γνωρίζουμε τι είδους διακοπές και προορισμοί αρέσουν περισσότερο σε κάθε ζώδιο .....


Κριός
Ο Κριός είναι από τα ζώδια που δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα αν θα μείνει σε σκηνή έξω ή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρκεί να περνάει καλά και πως περνάει καλά ο Κριός??? Πρώτον  να είναι στήν φύση , δεύτερον ατελείωτο ξενύχτι και τρίτον ερωτική συντροφιά . Ο ιδανικότερος προορισμός για όλα αυτά είναι η Σαντορίνη.


Ταύρος
Ο ταύρος είναι από τα ζώδια που του αρέσει να περνάει καλά , με άφθονο , καλό φαγητό και πολύ ξεκούραση. Δεν θα πει όχι ποτέ σε παρέες και νέες γνωριμίες ,αρκεί να έχει τα δύο παραπάνω που αναφέραμε . Ο ιδανικότερος προορισμός για τον ταύρο είναι η Θάσος .


Δίδυμοι
 Οι δίδυμοι είναι από τα ζώδια που μπερδεύονται εύκολα με τις πολλές προτάσεις . Περνάνε εύκολα όμορφα στις διακοπές , αρκεί να έχουν καλή παρέα , να κάνουν συνέχεια βόλτες και  να εξερευνούν νέα πράγματα.  Ο καλύτερος προορισμός για τους δίδυμους είναι η Κύπρος .

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που αγαπάει πάρα πολύ την θάλασσα . Όταν είναι δίπλα στο νερό είναι χαρούμενος και δεν έχει πολλές απαιτήσεις .  Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βλέπει και να απολαμβάνει την θάλασσα ακόμα και αν κοιμάται έξω . Δεν είναι ιδιότροπος ,ούτε αποζητά την πολυτέλεια ..το ιδανικότερο νησί είναι η Κέρκυρα .

Λέων
 Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που δεν φοβάται τις διακοπές . Είναι ένα  ζώδιο παντός καιρού και με την ίδια ευκολία που θα πήγαινε για σκι στα χιόνια , με την ίδια ευκολία θα έκανε θαλάσσιο σκι σε ένα πλούσιο θέρετρο . Καλύτερα όμως θα περνούσε σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο ... με τζακούζι . Με την κολύμβηση δεν τα πάει καλά , παρόλα αυτά μπορεί να είναι όλη μέρα δίπλα στην θάλασσα λόγω παρέας . Ιδανικό μέρος για τον Λέων είναι η Κεφαλονιά .


Παρθένος
 Για τον παρθένο οι διακοπές δεν είναι το φόρτε του , ούτε και τον πολύ ενδιαφέρουν , αν όμως η παρέα το απαιτεί με την ίδια ευκολία που θα πήγαινε σε ένα θρησκευτικό νησί όπως η Τήνος , θα πήγαινε Σαντορίνη και  Μύκονο . Οι αγαπημένες διακοπές όμως για τον παρθένο θα ήταν τα πάτρια εδάφη . Όλο και κάτι θα θέλουν να τακτοποιήσουν .


Ζυγός
Ο ζυγός είναι το αηδόνι της αστρολογίας για αυτό και δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς εξόρμηση σε διάφορους προορισμούς . Δεν κλείνεται το καλοκαίρι σε να κλουβί η σε έναν προορισμό ,θέλει ποικιλία , αρκεί εκεί που θα πάει να είναι δίπλα στο κύμα.


Σκορπιός
Στον Σκορπιό δεν τον τον πειράζει αν θα πάει σε νησί , σε  χερσόνησο ,σε βουνό . Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η καλή παρέα ανεξάρτητα αν είναι ερωτική ή φιλική . Αν διάλεγε κάποια νησιά για να περάσει καλά , θα διάλεγε από τα ¨νεανικά¨ νησιά όπως η Ίος και η Κέα.


Τοξότης
Αχ ! Ο τοξότης  ιδιαίτερα για φέτος το καλοκαίρι , μετά τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε τον χειμώνα , έχει ανάγκη για κρεπάλη και για μακρινές αποδράσεις . Ιδανικός προορισμός  η Κρήτη .


Αιγόκερως
Όταν λέμε καλοκαίρι , νησιά , διακοπές μιλάμε για τον Αιγόκερω . Ένας χαμελέοντας που περνάει καλά ανεξάρτητα με τον τόπο και την χώρα  , αρκεί να έχει κοντά του αγαπημένα του  άτομα . Όπως και να έχουν τα πράγματα ιδιαίτερα για φέτος το καλοκαίρι επειδή ο ήλιος και η Αφροδίτη τον ευνοούν θα περάσει όμορφα όπυ και να πάει αρκεί να έει την αγάπη του παρέα .

Υδροχόος

Έρωτας , έρωτας , έρωτας...
Φέτος το καλοκαίρι οι Υδροχόοι θα έχουν ένα από τα καλύτερα τους καλοκαίρια , θα προτιμήσουν ήρεμα νησιά και θα δημιουργήσουν καινούριες γνωριμίες που δεν θα κρατήσουν , αλλά θα ομορφύνουν  και θα δροσίσουν της καλοκαιρινές τους νύχτες . Προσοχή στον ταύρο όμως ...κινδυνεύετε ....γλυκά ....


Υχθείς
 Καλό θα είναι να περιορίσετε την ζήλια σας και την κτητικότητα σας απέναντι στον σύντροφο σας που αν δεν έχετε θα αποκτήσετε φέτος στης διακοπές σας . Μεγάλος έρωτας θα σας έρθει φέτος το καλοκαίρι εσάς τους ελεύθερους . Είστε ένα ζώδιο που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να  είστε δίπλα στην θάλασσα με τον άνθρωπο σας . Το κατάλληλο νησί και για εσάς φέτος είναι η όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά .

Δημήτρης Σεπέρης

Δημήτρης Σεπέρης Αστρολόγος- μελλοντολόγος με πολυετή πήρα στον χορό της αστρολογίας και της τηλεόρασης εξειδικευμένος στα μεταφυσικά  με γραφεία σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο τα τηλέφωνα μου Ελλάδα 6943651771-6980180001 και από Κύπρο 96172030

Διαβάστε επίσης σε αυτή τη στήλη: ΖΩΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2017 ! Δες τι να περιμένεις! »
back to top